Ξεχώρισε για τις γνώσεις του αλλά και τον χαρακτήρα του (κάτι που σπανίζει στις μέρες μας ιδιαίτερα στα παιχνίδια τέτοιου είδους), αλλά σίγουρα ο Γιώργος δεν είναι τέλειος μόνο στην κουζίνα αλλά και σε πολλά άλλα πράγματα με τα οποία έχει ασχοληθεί στο παρελθόν αλλά και στο σήμερα.

Απόφοιτος της γνωστής σχολής «Le Monde» ο σεφ μας . Η πορεία του στην μαγειρική ξεκινά από το Πόρτο Χέλι και το γνωστό μαγαζί «Ρότα» του Γιάννη Κοντογιάννη. Εκεί ο Γιώργος κάνει τα πρώτα του βήματα και λαμβάνει τις γερές βάσεις για την μετέπειτα εξέλιξη του σε κορυφαίο σεφ. Μετέπειτα εργάστηκε στο εστιατόριο Vardis με ενα αστέρι μισελεν του ξενοδοχείου Πεντέλικον, στο εστιατόριο Σπονδή με 2 αστέρια μισελεν, στο Sani Resort στη Χαλκιδική, 5 χρόνια στο Sofitel Paris portes de sevres και 2 χρόνια στο γκουρμέ εστιατόριο του ξενοδοχείου Relais de sevres που εχει 1 αστέρι μισελεν.

μαρ

Ο Γιώργος είναι επίσης, εκτός από σεφ,ένας πολύ καλός αθλητής καθώς έχει ασχοληθεί τα τελευταία χρόνια με αγώνες δρόμου λαμβάνοντας μέρος όχι μόνο στον κλασσικό Μαραθώνιο αλλά και σε αγώνες δρόμου βουνού με κορυφαίο το «Σπάρταθλον». Ο Γιώργος – καθώς έχει άριστη φυσική κατάσταση τερμάτισε διανύοντας περίπου 250 χλμ. απόσταση εξωπραγματική που λίγοι φέρνουν εις πέρας

σπαρτ2

σπαρτ1

Παλαιότερα πολύ πριν τους αγώνες δρόμου ο Γιώργος είχε ασχοληθεί με τις πολεμικές τέχνες , άλλον έναν τομέα που διέπρεψε καθώς είναι κάτοχος μαύρης ζώνης στο καράτε. Έχει λάβει μέρος σε πολλούς αγώνες και έχει αποσπάσει πολλά κύπελα.

καρ

Έχοντας μεράκι και για την περιοχή μας που τόσο αγαπά, το 2014 ήταν υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον συνδυασμό «Δυνατή Ερμιονίδα»

εκλιγες

Και τελευταίο και καλύτερο ο Γιώργος έχει καταπληκτικό χιούμορ, θετική ενέργεια και είναι η ψυχή της παρέας. Δύσκολο να το πιστέψει κάποιος διότι σαν επαγγελματίας βγάζει όλη την απαραίτητη σοβαρότητα που πρέπει, εμείς όμως που τον γνωρίζουμε προσωπικά μπορούμε να το επιβεβαιώσουμε. Εντάξει τόσες λεπτομέρειες δύσκολο να τις θυμόμουν – αν και τον γνωρίζω από το σχολείο – ας είναι καλά η αδερφή του που συνεργάστηκε για να βγει αυτό το άρθρο. Ευχαριστώ Γιωργία.