Πρώτα να διευκρινίσω ότι όποιος κάνει μια μήνυση κατά υπουργών, ο εισαγγελέας Πρωτοδικών και στην συνέχεια ο Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, την εξετάζουν σε βάθος για την  βασιμότητά της και μετά την διαβιβάζουν στην Βουλή.
Μην ακούτε αυτούς που κατηγορούνται, οι οποίοι για να απαξιώσουν την διαβίβαση μιας μήνυσης εναντίον της στη βουλή λένε ότι «ο εισαγγελέας οφείλει να στείλει την μήνυση αμέσως στην Βουλή χωρίς να την εξετάσει…». ΨΕΥΔΟΣ μεγάλο.
Αν κάνεις μια μήνυση ότι ένας υπουργός ξύρισε το κεφάλι του, ο εισαγγελέας περιμένετε να την στείλει στην βουλή χωρίς να την εξετάσει καθόλου?
Στην βουλή έχουν πάει 7 δικές μου μηνύσεις από το 2010.
 Στις 3 απ` αυτές κλήθηκα από τον Εισαγγελέα πρωτοδικών –κατόπιν παραγγελίας και του Εισαγγελέα του ΑΠ- να δώσω περισσότερες εξηγήσεις και να καταθέσω και πρόσθετα στοιχεία που μου ζήτησαν και μετά τις έστειλαν στην Βουλή. Την πρώτη μου δε «διάσημη» μήνυση για Εσχάτη Προδοσία (για την οποία γίνονται ανακρίσεις από Εφέτη Ανακριτή) η πρώτη Εισαγγελέας Χριστίνα Καπαμά την έθεσε στο αρχείο! και μόνο μετά από προσφυγή μου στον Εισαγγελέα Εφετών,  η Εφέτης Άννα Καλουτά, απέρριψε την απόφαση της πρώτης εισαγγελέως και διαβίβασε την μήνυση στην Βουλή.
Εντός του 2018 λοιπόν
, έχουν διαβιβαστεί στην βουλή τρείς δικογραφίες μου-μηνύσεις, η μια εναντίον του Σταύρου Κοντονή για τις δημόσιες κατηγορίες εναντίον του από τότε Πρόεδρο του ΣτΕ Νίκο Σακελλαρόπουλο(από τον Μάρτιο 2018) για παράνομη παρέμβασή του στην δικαιοσύνη και η 2η εναντίον του Παπαγγελόπουλουμετά τις δημόσιες κατηγορίες εναντίον του επίσης για παράνομες παρεμβάσεις του στην δικαιοσύνη από την Εισαγγελέα Ελένη Ράικου (από τον Οκτώβριο του 2018).Ξέρετε τι εγκλήματα συνιστούν οι παρεμβάσεις αυτές υπουργών στην δικαιοσύνη? Συνιστούν κατάλυση της διάκρισης των Εξουσιών, η οποία είναι μια από τις μορφές διάπραξης ‘Εσχάτης Προδοσίας ! (ΠΚ 134 Α παρ.ε,ζ).
Και τέλος και η μήνυσή μου κατά των Τσίπρα-Κοτζιά για την Συμφωνία των Πρεσπών, με κατηγορίες για παραβίαση των αρ. ΠΚ 138 (διαμελισμός της Ελλάδος- Προδοσία της Χώρας), ΠΚ 151 (παραβίασης της πληρεξουσιότητας του κράτους, με ποινή «θάνατος»!) και του αρ.4 ν.533/1945 για «περί Εθνικής Αναξιότητας λόγω συνεργασίας με τον εχθρό της χώρας» (από τον Νοέμβριο του 2018).
Σήμερα πήρα απάντηση από τον Πρόεδρο της Βουλής για την διαβίβαση των μηνύσεων αυτών στην Βουλή, ενώ εντύπωση προκαλεί η καθυστέρηση ανακοίνωσής της στην Ολομέλεια τουλάχιστον της πρώτης εναντίον του Κοντονή  που είναι θαμμένη στην Βουλή από τον Μάρτιο του 2018…Πάει αργά, αλλά δεν ξεχνά.Δημ. Αντωνίου, ιατρός