Η Κρανιδιώτισσα Παρασκευή Χατζησταύρου ήταν καλεσμένη σε μία πραγματικά λαμπρή εκδήλωση (φωτό 1) μαζί με άλλες γυναίκες από όλους τους χώρους των επιστημών, επιχειρηματίες, αθλήτριες, πρόεδροι σωματείων, ολυμπιονίκες οι οποίες ανέδειξαν τη συμβολή της γυναίκας στο Ελληνικό επιχειρηματικό σύστημα και πρόβαλαν την αξία και τα ιδανικά της δυναμικής γυναικείας φύσης παρόλες τις δυσκολίες που συναντά καθημερινά.

‘Ολες οι θεωρίες που μοιράστηκαν με το κοινό ήταν μοναδικές και πραγματικά εμψύχωσαν τα νέα κορίτσια να κυνηγήσουν τα όνειρά τους με σχέδιο, αποφασιστικότητα, δύναμη, θάρρος και τόλμη.

Να σημειωθεί ότι η κ. Χατζησταύρου το 2011 έγραψε βιβλίο «Tο φαινόμενο της παγκοσμιοποιησης και ο ρόλος των περιφερειακών δυνάμεων στο διεθνές σύστημα – Η περίπτωση της Κίνας και της Ινδίας». Σε Συνέδριο με ανάλογο θέμα, που διοργανώθηκε από την ΜΚΟ Ιωάννης Καποδίστριας και τελούσε υπό την αιγίδα τουΓραφείου Αθηνών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, η κα Παρασκευή Χατζησταύρου ήταν μία από τους εισηγητές. (φωτό 2)