βιασμός ιστορίαςΘα ήθελα για λίγο την προσοχή σας και μη βιαστείτε να γελάσετε με το θέμα που σας θέτω και επί του οποίου ζητώ τη γνώμη σας.

Μπορεί να σας φανεί παράξενο το ότι ασχολούμαι με δύο αμερικανο/εβραιο-αυστραλια

νές τηλεοπτικές παραγωγές, αλλά πιστεύω ότι κάποτε, κάποιος θα πρέπει να το κάνει.

Εντάξει, μπορεί να είναι ό,τι πρέπει για να περάσει κάποιος μία ώρα αποχαυνωμένος μπροστά στην οθόνη της τηλεόρασής του, αλλά έχω πλέον αγανακτήσει με αυτόν τον άγριο και ξεδιάντροπο βιασμό της ένδοξης ελληνικής ιστορίας.

Ας αρχίσω με τα υπαρκτά πρόσωπα, δηλαδή τον Ηρακλή και τον Ιόλαο.

Θυμάμαι καλά ή με απατά η μνήμη μου; Ο Ιόλαος δεν ήταν ανιψιός του Ηρακλή; Ας κάνω ότι με απατά και ας δω τον «μικρό» Ιόλαο ως κολλητάρι του «Herc»όπως πολύ συχνά αποκαλούν οι φίλοι του τον Ηρακλή, εφόσον έτσι το θέλει ο «κύριος» Sam Raimi, ο παραγωγός της σειράς.

Μαζί λοιπόν με τα δύο φιλαράκια, πολλές φορές εμφανίζεται και κάποιος Σαλμόνιος ο οποίος είναι ένας γλοιώδης τύπος που θα πουλούσε ακόμα και τη μητέρα του για μερικά χρυσά νομίσματα.

Ο ίδιος αυτός «κύριος» είναι και ο εμπνευστής του ονόματος των πρώτων ολυμπιακών αγώνων, οι οποίοι έγιναν υπό την αιγίδα του Ηρακλή και στους οποίους εμφανίστηκαν για πρώτη φορά στην «ιστορία» της ανθρωπότητας τα γνωστά σε όλους μας hot dogs και όπου γενικός (ναι, γενικός) ολυμπιονίκης ήταν μία σιλικονάτη «κυρία», η Αταλάντη.

Μήπως το όνομά της σας θυμίζει τίποτα;

Μήπως την Atlanta των Η.Π.Α.; Χμμμ ας το δεχτούμε και αυτό…

Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει τι δουλειά είχε ο Ηρακλής με τον Ιόλαο και έναν αγρότη και έναν δολοφόνο στο σκηνικό της γέννησης ενός «θείου βρέφους» που θα σήμαινε το τέλος της λατρείας των προαιώνιων ολύμπιων Θεών;

Και ποιος είναι τελικά αυτός ο περιβόητος ληστής, ο Αυτόλυκος;

Μήπως είναι ο γνωστός κίναιδος Ρομπέν των δασών της αγγλικής λογοτεχνίας;

Από πότε η Αφροδίτη έγινε ξανθιά σιλικονάτη χαζογκόμενα;

Από πότε ο Άρης έγινε το χειρότερο απόβρασμα;

Πότε η Αθήνα θύμιζε μουσουλμανική πόλη με παζάρια, τουμπερλέκια και σαρίκια;

Και πείτε μου, θυμάστε ποτέ τον Ηρακλή να γκρεμίζει ιερό Έλληνα Θεού, ακόμα και αν επρόκειτο για ιερό της Ήρας;

Για να μην αναφέρω το αλφάβητο που χρησιμοποιούν το οποίο μοιάζει με γραμμική… ω…!!!

Αλήθεια, πέρασε ποτέ από την ελληνική ιστορία κάποια Ζήνα «πριγκίπισσα-πολεμίστρια»;

Και όμως, σύμφωνα με την «κυρία» Bernadette Joyce, υπήρξε και μάλιστα ήταν γκόμενα του Ηρακλή, του Άρη και του Ορφέα ή του Ορέστη, μου διαφεύγει αυτή τη στιγμή, ο οποίος, όμως, ήταν μαύρος…!!!

Και ποια είναι αυτή η συνοδός της, η Γαβριέλλα;

Το Γαβριέλλα δεν είναι το θηλυκό του εβραϊκού ονόματος Γαβριήλ;

Ποιος είναι αυτός ο σκούντουφλος ο Ιόξερος (Joxer);

Γιατί η Ζήνα όποτε συναντά Έλληνα Θεό, τον αρχίζει στις σφαλιάρες;

Αυτό όμως που κυριολεκτικά με έβγαλε από τα ρούχα μου, ήταν το επεισόδιο της Τρίτης 26/2/2002 όπου μέσα σε ένα επεισόδιο:

Η Ζηνα πρόκειται να γεννήσει ένα παιδί, το οποίο θα καταστρέψει τους Ολύμπιους Θεούς.

Ο Ζευς διατάζει τον Άρη να την σκοτώσει από φόβο μην χάσει την εξουσία δίνοντάς του υπόσχεση ότι θα του επιτρέψει να σκοτώσει και τον Ηρακλή.

Η Ήρα συμμαχεί με τον Ηρακλή (ναι, παίζει και αυτός στο επεισόδιο) βοηθώντας τον να σκοτώσει τον Δία με ένα οστό από τα πλευρά του Κρόνου πράγμα που καταφέρνει λίγα λεπτά αργότερα και αφού έχει φαει καμία δεκαριά κεραυνούς από τον πατέρα του…

Τελικά η Ζήνα γεννάει ένα κοριτσάκι και το ονομάζει… Εύα… <<<<<< !!!!!!!

Ελπίζω να μην σας κούρασα και αν το έκανα σας ζητώ συγγνώμη, αλλά κάπου έπρεπε να τα πω.

Θέλω να πιστεύω ότι συμμερίζεστε κάποιες από τις απόψεις μου και ότι και εσείς έχετε ενοχληθεί από αυτήν την κατάντια των τηλεοπτικών παραγωγών που πολύ φοβάμαι ότι ο απώτερος σκοπός τους είναι να αλλοιώσουν και τελικά να σβήσουν την ένδοξη Ελληνική ιστορία, που γράφτηκε με αίμα και ιδρώτα, ιδρώτα που σε καμία περίπτωση δεν χύθηκε σε ομοφυλοφιλικά κρεβάτια, όπως οι ανθέλληνες προσπαθούν αιώνες τώρα να περάσουν.

Τέλος, ευχαριστώντας σας, σας δίνω ένα μικρό παράδειγμα του τι έχουν προσφέρει αυτές οι δύο τηλεοπτικές σειρές στους έλληνες νέους.

Σε κάποιο ελληνικό σχολείο, στην ερώτηση της δασκάλας «ποια ήταν η γυναίκα του Ηρακλή;» ένας μαθητής απάντησε… η Ζήνα…

Πηγή : http://www.kazam.gr/online/node/60961